Front to Back Infill 01 751x1100 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

The Front to Back Infill is a complex modern project located in Ottawa, Ontario, Canada and designed by studio Colizza Bruni Architecture. It consists of two homes filled with light, each designed by a different architect and blended in a three-story contemporary residence. Instead of choosing to place the homes side by side, the functionally separate living spaces were positioned front to back. Front to Back Infill 00 750x536 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 02 750x824 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 03 750x722 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 05 1 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 05 720x1024 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 10 1 748x1100 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 12 750x792 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 14 1 750x645 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 14 2 750x540 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 15 728x1100 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 16 750x605 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 21 750x443 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Front to Back Infill 25 750x730 Contemporary Building Hosting Two Functionally Separate Homes in Ottawa

Advertisements